Depressive Disorder mají hotovo: jejich živák vyjde už v pátek

07.11.2011 14:03 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Depressive Disorder
© Jan Kruml
V květnu letošního roku Depressive Disorder odehráli koncert v brněnském Faval Music Cirkusu, který se zároveň natáčel pro chystané live DVD. To vychází již za několik málo dní, přesněji v pátek 11. listopadu, a bude k mání ve dvou různých provedeních. Základní verze nabídne pouze DVD disk (jeho obsah naleznete níže), pro sběratele je pak připravena rozšířená deluxe verze, jejíž poslední kusy jsou k mání skrze stránky Monopol Records.

Samotný sedmdesát minut trvající záznam měl na starost tým Nové Alternativy pod režijní taktovkou Jana Krumla a jedná se o průřez celou dosavadní tvorbou Depressive Disorder; nechybějí zde ovšem ani bonusy. Deluxe verze je speciálně zabalena a obsahuje kromě DVD další vychytávky: knihu v tvrdé vazbě s fotografiemi, CD-R s remixy a živými raritami, dvě placky s motivy skupiny, čtyři pohlednice (z nichž jedna bude podepsána všemi současnými členy) a nebude chybět ani certifikát pravosti.

Obsahem DVD "Insane For You" je tedy následující setlist: Human Depression 2011, Rotten, Genocide, Reality, Messenger, She Said, Apology, False Regret, Ultima Ratio, Insane, On The Ground, Blasted, Near To Death, Slave, Total Chaos, Silent Killer a bonusový materiál přinese rozhovor s kapelou a doposud vydané oficiální klipy (TV-Freak, Insane).

Depressive Disorder k tomuto chystanému kompletu sestříhali i trailer, který společně s videem na song "Insane" naleznete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY