Poslechněte si celou desku "In Some Way, Shape, Or Form" Four Year Strong

06.11.2011 11:13 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Four Year Strong - In Some Way, Shape or Form
© facebook interpreta
Four Year Strong zahájili novou éru své hudební kariéry. Za rok a půl od vydání poslední studiové nahrávky "Enemy Of The World" se toho v jejich táboře hodně událo - od personální změny, kdy byl z kapely odejit klávesista Josh Lyford, až po pnutí, které mezi zbylými členy v průběhu příprav nového alba nastalo. "Nějaký čas jsme spolu téměř nemluvili. Naše vztahy na tom nebyly nejlépe," říká s odstupem otevřeně jeden z dvojice zpěváků Dan O'Connor. Se zpožděním, ale přece nakonec mají Four Year Strong venku album "In Some Way, Shape, Or Form".

Lyford byl obětován chystané změně projevu, která se nám na "In Some Way, Shape, Or Form" poprvé představí. Charakteristický zvuk syntetizéru, který byl léta neodmyslitelnou součástí studiové i živé produkce Four Year Strong, tak neuslyšíme. "Snažíme se vyvinout v pořádnou rockovou kapelu. Nejsme power-pop/hardcorová skupina, chceme být rocková formace," popsal O'Connor progres, kterým se kapela snaží projít. "Je určitě trošku temnější. Ne celá věc, v každý písni jsou odlišný emoce. Každý song má svou vlastní osobnost," pokračuje zpěvák a kytarista v představování materiálu, který za oceánem vychází v úterý 8. listopadu a který byl na konci října uveden videoklipem k prvnímu singlu "Just Drive".

"In Some Way, Shape, Or Form" už má za sebou první zpětnou vazbu od kritiků z portálu Absolutepunk.net. Nenechte se odradit velice průměrným hodnocením a zamiřte na Facebook kapely, kde si celé album můžete zdarma poslechnout.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY