Red Bull Music Academy v New Yorku za účasti dvou českých DJů

07.09.2001 04:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Red Bull Music Academy
© facebook interpreta
Celosvětové setkání talentovaných DJů a producentů elektronické hudby nazvané Red Bull Music Academy začalo v pondělí v New Yorku. Mezinárodní akce se letos zúčastní i dva dýdžejové z České republiky. Laura Level a Master G patří mezi šedesát vybraných DJů, kteří se na svého druhu ojedinělou akci sjeli z třiceti osmi zemí světa.

Akademie jim nabízí program složený z přednášek a praktických workshopů, které v roli lektorů povedou osobnosti známé z taneční scény. Slavných producentů, dýdžejů a kapel se v průběhu září sjede do New Yorku několik desítek. Zatímco den tráví v akademii, večer zkoumají klubový život amerického velkoměsta. New York, jehož legendární kluby Studio 54 a Paradise Garage stály u počátku taneční hudby, má příznivcům co nabídnout i dnes. Zajímavostí na Red Bull Music Academy je, že není stylově omezená. Zní tu jak house a techno, tak reggae a jazz. Setkání se snaží hledat alternativu k velkým anonymním party a poukázat na kreativní stránku taneční hudby.

Interaktivitu celé akce podtrhne i její internetová podoba - na webové stránce www.redbullmusicacademy.com se můžete na Red Bull Music Academy dostat virtuálně i vy, a to díky denním aktualizacím, které ve formě diáře přináší reportáže a rozhovory s mladými účastníky a jejich lektory - známými DJi a producenty.

(Tisková zpráva Red Bull Music Academy.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY