The Cure vydají živák. Zisky z prodeje pomůžou mladistvým

03.11.2011 13:42 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The Cure - Bestival Live 2011
© facebook interpreta
Členové slavného rockového gangu The Cure oznámili, že vydají začátkem prosince živák. Bude se jednat o záznam vystoupení kapely na letošním ročníku Bestivalu a k dostání bude na dvou CD. Zisky z něj půjdou dobročinnému programu Isle Of Wight Youth Trust.

"Bestival Live 2011" budete moci shánět od 5. prosince díky labelu Sunday Best Recordings, bude trvat údajně více než dvě a půl hodiny a nabídne celkem dvaatřicet songů. "Užili jsme si letošní Bestival natolik, že jsme se rozhodli ten záznam vydat jako poděkování fanouškům, Bestival je nejlepší!" dodává k rozhodnutí skupiny Robert Smith.

Nezávislá charitativní nadace Isle Of Wight Youth Trust funguje od roku 1983 a je poradnou, která pomáhá dětem a mladým lidem formou terapie. Učí je bojovat se strastmi jako deprese, nízké sebevědomí, návyky k alkoholu a drogám, rozpad rodiny či sklony k sebepoškozování a sebevraždám.

Tracklist "Bestival Live 2011" The Cure vypadá následovně:
CD 1:
Plainsong, Open, Fascination Street, A Night Like This, The End Of The World, Lovesong, Just Like Heaven, The Only One, The Walk, Push, Friday I’m In Love, Inbetween Days, Play For Today, A Forest, Primary, Shake Dog Shake.
CD 2:
The Hungry Ghost, One Hundred Years, End, Disintegration, Encore 1 (Lullaby, The Lovecats, The Caterpillar, Close To Me, Hot Hot Hot!!!, Let’s Go to Bed, Why Can't I Be You?), Encore 2 (Boys Don't Cry, Jumping Someone Else's Train, Grinding Halt, 10:15 Saturday Night, Killing Another).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY