Bandzone.cz Showcase představí dalších šest nadějných interpretů

02.11.2011 12:18 - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

Bandzone.cz showcase 2011 flyer
© bandzone.cz/showcase2011
Hudební server Bandzone.cz dá po roce opět prostor novým objevům klubové scény. Třetí ročník Bandzone.cz Showcase proběhne 11. listopadu v pražském Rock Café a na pódiu se opět představí šest nových interpretů, jež za poslední rok nejvíce oslovili tým Bandzone.cz. Půjde o skupiny Wild Tides, Segment, The Colorblinds, Pithchbender, The Truth Is Out There a 12° Bagpipers.

O čem Showcase vlastně je? "Náš tým vybere ty nejlepší mladé kapely, které se za tento rok objevily. Každá dostane půlhodinový prostor v rámci programu večera. My se postaráme o účast novinářů, pořadatelů festivalů a dalších lidí z hudebního průmyslu, kteří mohou skupinám pomoci. Dál už je jen na kapelách, aby ze sebe vydaly to nejlepší, získaly si publikum na svou stranu a předvedly se v tom nejlepším světle," říká Michal Novák, zakladatel Bandzone.cz.

Pořadí vystupujících se losuje až těsně před začátkem a první kapela se na pódiu objeví přesně v osm hodin. Vstupné na místě bude 90 Kč. V minulých dvou ročnících na sebe nejvýrazněji upozornily formace The Pooh, Hentai Corporation, Dirty Blondes či Libido.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY