Hey... ugh!

12.12.2011 19:32 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Úplně nejzajímavější na celé kompilaci "B In The Mix: The Remixes Vol. 2" je to, že místo Varsity Team remixu aktuálního singlu "Criminal" byla na CD zařazena jeho rádiová verze. Že to není vůbec zajímavé? No... není, no... To ale tyhle remixy vybraných deseti singlů Britney Spears taky ne.
4/10

Britney Spears - B In The Mix: The Remixes Vol. 2

Skladby: Criminal (Radio Mix), Gimme More (Kaskade Club Mix), Piece Of Me (Tiësto Club Mix), Radar (Tonal Club Remix), Womanizer (Benny Benassi Extended), Circus (Linus Loves Remix), If U Seek Amy (U - /tern Remix), 3 (Man hatten Clique Club Remix), Till The World Ends (Alex Suarez Club Remix), I Wanna Go (Gareth Emery Remix)
Vydáno: 10.10.2011
Celkový čas: 56:11
Vydavatel: Sony Music
Roky se s roky sešly a Britney Spears se znovu vrhla do mixu. Těžko soudit, jak moc na výslednou podobu - ve srovnání s jedničkou - sáhla, ve výsledku si jsou ale obě kompilace vlastně docela podobné.

Z objektivního hlediska "B In The Mix: The Remixes Vol. 2" přináší tentokrát jen desítku mixů. Ty pokrývají éru zpěvačky zahrnující alba "Blackout", "Circus" a "Femme Fatale" plus singlovku "3". Remixování se ujala jména zvučnější i méně zvučná, do té první kategorie jistě budou patřit Tiësto, Benny Benassi, Kaskade nebo Linus Love a věrný fanoušek jejich práce na Britney všechny už zná, neb všechny už někdy někde vyšly. Poslech celého alba nezabere ani hodinu.

Ze subjektivního hlediska "B In The Mix: The Remixes Vol. 2" nepřináší nic.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY