křičí do světa Blink-182 - musicserver.cz">

"Jsme rozhodnuti natočit další album," křičí do světa Blink-182

31.10.2011 09:02 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Blink-182
© myspace.com
Po osmi letech mají Blink-182 zase nové album. "Neighborhoods" si nakonec kritiku naklonilo na svou stranu, ačkoliv si kapela ještě během jeho nahrávání nebyla úplně jistá, zda bude o její muziku po tak dlouhé době zájem. S pocitem dobře odvedené práce teď baskytarista Mark Hoppus říká: "Rozhodně se chystáme udělat další desku."

"Když jsme dali kapelu zase dohromady, netušili jsme, jestli to bude lidi vůbec zajímat. Ale ta turné, která jsme odjeli, byla naše největší a my si během nich říkali: 'Pecka, lidi o nás mají pořád zájem,'" popisuje Hoppus pocity z koncertních šňůr, které předcházely vydání "Neighborhoods".

Velká podpora z řad fanoušků dala Blink-182 jistotu a chuť do další práce. "Určitě budeme pokračovat. Určitě natočíme další album. Určitě budeme nadále koncertovat. A taky určitě budeme pokračovat v našich ostatních projektech, ale to se vše Blink vrátí a pomůže jim to jako celku. Je to jako manželství, když tvoje žena řekne, že jí nevadí, že budeš souložit s krásnýma ženskýma, hlavně když zůstaneš celou noc doma," dodává Mark Hoppus, jehož bychom měli spolu s celou kapelou premiérově vidět na druhém ročníku Prague City Festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY