Divadlo Archa chystá poctu českému undergroundu

19.10.2011 13:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pocta českému undergroundu
© facebook interpreta
Dvoudenní setkání přátel českého kulturního podzemí s legendami českého undergroundu připravilo na první listopadový víkend vydavatelství Guerilla Records společně s Divadlem Archa. Během 4. a 5. listopadu se zde představí řada umělců, kteří tvoří základ dnes již legendárního undergroundového společenství.

Dvoudenní setkání zahájí v pátek 4. listopadu "Velká čtyřka československého undergroundu": Milan Knížák a Aktuál, DG 307, The Plastic People Of The Universe a Umělá hmota. V sobotu 5. listopadu vystoupí Libor Krejcar & zvukové těleso Tamers Of Flowers, Aku Aku, Odvážní bobříci, J. H. Krchovský & KRCH-OFF, Půlnoc, Podobenství - Pavel Z. & spol., Jaroslav Erik Frič & Josef Klíč, Jiří "Zelí" Zelenka, Hally Belly a další. Připraveno je i několik doprovodných programů (promítání archivních dokumentů Františka "Čuňase" Stárka, výstava fotografií nebo například prodej kompletní nabídky vydavatelství).

"Prostory Archy jsou vyhlášené svou dobrou akustikou. Jsou však také dostatečně členité, takže v nich může probíhat několik programů současně a přitom zůstane dostatek místa i pro setkání lidí, které je v tomto případě stejně důležité jako program samotný. Ostatně tak tomu v případě českého undergroundu bylo vždy," říká Vladimír Drápal za pořádající Guerilla Records.

Lístky jsou k zakoupení pouze v Divadle Archa. Jednotné vstupné stojí 250 Kč. V den koncertu zaplatíte 300 Kč, a pokud si pořídíte permanentku na oba dny, necháte na kase 400 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY