Zuzana Smatanová si na nové desce otevírá další dveře

15.10.2011 12:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Zuzana Smatanová - Dvere
© facebook interpreta
Zpěvačka Zuzana Smatanová dobývá Česko i rodné Slovensko s dalšími písněmi. Na světě je totiž její nový singl "Dvere", který bude 24. října následovat novinková deska se stejným názvem.

Zuzana Smatanová začala na nové kolekci pracovat začátkem tohoto roku. Jeho produkci svěřila do rukou Maroše Kachúta, se kterým spolupracovala na všech svých předešlých dílech od roku 2003. Tentokrát ale skládali písničky nejen na kytaře, ale i za pomoci klavíru.

Zmíněná první ochutnávka má pro Zuzanu Smatanovou až symbolický význam: "'Dvere' byla asi pátou písničkou v pořadí, kterou jsem složila. Dveře znamenají přechod, jsou vstupem do nových dimenzí. I já jsem prošla pomyslnými dveřmi - ať už hudebně, textově, ale i jako osobnost. Ale i tak jsem to stále já. Cítím, že jsem zralejší, a na spoustu věcí se dívám úplně jinak..."

Nové skladby nahrávala Zuzanina kapela ve složení Maroš Kachút, Palo Smolka, Braňo Jelen a Dušan Kulich. Na desce uslyšíte také housle, které nahrál host, producent a skladatel Slavo Solovic. Autorem doprovodných obrazových materiálů k albu je fotograf Jakub Gulyás a o styling se postaral návrhář Boris Hanečka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY