Cosmic Gate vydávají pátou řadovku

14.10.2011 08:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Cosmic Gate - Wake Your Mind
© facebook interpreta
Německé producentské, remixérské a samozřejmě i DJské duo Cosmic Gate vydá po dlouhých měsících příprav konečně nové autorské album. Stane se tak již koncem října.

V pořadí pátá deska těchto průkopníků trancové a klubové scény se bude jmenovat "Wake Your Mind", nabídne celkem čtrnáct písní a bude přímo napěchovaná hosty. Vzhledem k tomu, že Nic ani Bossi nejsou zrovna dobří zpěváci, vokální party převzaly například australské zpěvačky Emma Hewitt a Alana Aldea nebo Američanky Aruna a JES.

Na nahrávce, která obsahuje i jarní hit "The Theme", spolupracovali též jiní DJs a producenti, které si Cosmic Gate pozvali. Jedním z nich je například kanadský producent Arnej, dalším je maďarské producentské duo Myon & Shane 54 nebo americký producent a remixér Andrew Bayer. Vydání placky podpoří i nový singl "Be Your Sound" s již zmiňovanou Emmou Hewitt. Úryvek písně si můžete poslechnout pod článkem.

Pro úplnost dodáváme, že album bude ke koupi digitálně od 24. října na Beatportu, o týden později vyjde fyzicky a samozřejmě i na iTunes. Tracklist bude vypadat takto: Sometimes They Come Back For More (feat. Arnej), Be Your Sound (feat. Emma Hewitt), Wake Your Mind (feat. Cary Brothers), The Theme, All Around You (feat. Myon & Shane 54 & Aruna), Never Apart (feat. Alana Aldea), Over The Rainbow (feat. J'Something), Nothing Ever Lasts (feat. Andrew Bayer), Calm Down (feat. Emma Hewitt), Barra, Drifting Away (feat. Cathy Burton), Flying Blind (feat. JES), Perfect Stranger, Beautiful Destruction (feat. Alana Aldea).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY