Drakeova druhá deska vyjde o tři týdny později. Známe všechny detaily

10.10.2011 14:13 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Drake - Take Care
© facebook interpreta
Očekávaná druhá studiovka Kanaďana Drakea měla vyjít 24. října, v den jeho pětadvacátin. V sobotu muzikant na svém blogu oznámil, že desku musí o pár týdnů odložit kvůli třem právně nedořešeným samplům.

"Měl jsem na výběr vyhodit tři kousky, pak by ta deska mohla vyjít na mé narozeniny, anebo si dát pár týdnů navíc, vyřešit papírování a vám dát album v takové podobě, v jaké já potřebuju, abyste ho slyšeli. Volba byla jasná, dostanete jej patnáctého listopadu," stojí na blogu muzikanta.

Nahrávka nabídne osmnáct kousků, ponese titul "Take Care" a dočkáte se na ní i několika zajímavých hostů, jako jsou Phonte, Florence + The Machine, 8Ball & MJG, The-Dream, Stevie Wonder, Justin Timberlake, Nas, Rick Ross, Lil Wayne nebo The Weeknd.

Tracklist "Take Care" Drakea vypadá následovně: Shot For Me, Headlines, The Ride (ft. The Weeknd), Marvins Room, Club Paradise, Her Regrets [interlude] (ft. The Weeknd), Her Regrets (ft. The-Dream), All Kinds (ft. Justin Timberlake), The Real Her (ft. Lil Wayne), Good Ones, Sing For Me [interlude], Free Spirit (ft. Rick Ross), Lord Knows, Doing It Wrong (ft. Stevie Wonder), Never Enough (ft. The Weeknd), To My City, Take Care (ft. Nas, 8Ball & MJG and J. Cole), Yours Sincerely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY