Podívejte se na "Countdown" Beyoncé

07.10.2011 12:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Beyoncé - Countdown
© facebook interpreta
Třicetiletá budoucí mamina Beyoncé představila ve čtvrtek večer na MTV a na svém webu videoklip ke třetímu singlu ze své letošní desky "4". O jeho režii se postarala Adria Petty, dcera muzikanta Toma Pettyho, která pro zpěvačku režírovala i video k "Sweet Dreams". A klip má prý "potenciál být stejně výbojný jako nesmrtelná klasika 'Single Ladies (Put A Ring On It)'".

Pestrý popartový videoklip se údajně točil v polovině srpna a s režií vypomáhala Adrie Petty i sama Beyoncé, která se v divokém retro klipu plném tanečků stylizuje do Audrey Hepburn a odkazuje hned k několika scénám ze slavných filmů (například "Funny Face" z roku 1957 nebo "Fame" z roku 1980). Song "Countdown" sampluje hitovku "Uhh Ahh" Boyz II Men z roku 1991 a dle zpěvačky je "něčím odlišným a osvěžujícím, je směsicí několika hudebních stylů sedmdesátek a devadesátek".

Singl vyšel digitálně tento týden, na videoklip se můžete podívat (zatím jen) na oficiálním webu Beyoncé, která je v současnosti "šťastnější, než kdy byla, a která má díky těhotenství citlivější nos, a nevoní jí tak Jay-Zho voňavka"...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY