Diablo Swing Orchestra potěší začátkem příštího roku novou deskou

11.10.2011 08:42 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Diablo Swing Orchestra
© diabloswing.com
Švédská avantgardně-metalová formace Diablo Swing Orchestra funguje takřka s ďábelskou přesností: od roku 2003 vydává v pravidelných tříletých intervalech a výjimkou nebude ani příští rok, kdy nám představí třetí studiovou desku. Ta dostala název "Pandora's Piñata" a na pultech se objeví začátkem jara.

Muzikanti o chystané nahrávce informovali na svém profilu na Facebooku. "Dámy a pánové, právě jsme skončili s nácvikem nových písní a teď nás čeká nahrávání. Konečně jsme se taky shodli na názvu! Ale buďte trpěliví - vydání plánujeme až na první čtvrtinu příštího roku. Něco málo vám ale předvedeme už brzy, tak zůstaňte ve střehu!" stojí ve zprávě.

Připomeňme, že poslední nahrávka Diablo Swing Orchestra "Sing Along Songs For The Damned And Delirious" vyšla v roce 2009, a jak napsal náš kolega Miroslav Med tehdy v recenzi, spojovala pop, metal, swing, operu a trochu latinskoamerického či ruského folklóru. A docela umně a efektně - nejen on, ale i recenzenti Allmusic nebo Music Emissions se shodli, že podobný mix nemá obdoby.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY