Motörhead vydají živák z Chile

06.10.2011 13:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Motörhead
© facebook interpreta
Kapela Motörhead vydala koncem minulého roku studiovou placku "The Wörld Is Yours", s kterou se vydala i na velké světové turné. Nyní přináší jeho záznam. Ten vyjde 14. listopadu pod názvem "The Wörld Is Ours Vol. 1 - Everything Further Than Everyplace Else".

Motörhead pro účely DVD a Blu-ray zaznamenali hned několik koncertů nedávné šňůry. Hlavní položkou bude záznam kompletní show ze Santiaga De Chile, o jehož režii se postarala firma Banger Films a režisér Sam Dunn. Tentýž tým je podepsán i pod nedávným DVD kapely Iron Maiden "Flight 666". Oba nosiče obsahují ale i části koncertů z New Yorku a Manchesteru, které jsou, stejně jako show z Chile, doplněny rozhovory ze zákulisí.

Blu-ray je na rozdíl od DVD obohaceno ještě o videoklipy k písním "Get Back In Line" a "I Know How To Die" a více než 20minutové EPK o vzniku poslední desky. Celá nová kompozice bude k dispozici hned v několika formátech. Ten základní obsahuje pouze DVD, dále vyjde i komplet na jednom DVD a dvou CD, která budou obsahovat audio záznam celého koncertu ze Santiaga De Chile a vybrané písně z vystoupení v New Yorku a Manchesteru. Vedle Blu-ray si fandové této britské legendy budou moci zakoupit i speciální dvojvinyl, na kterém naleznou sedmnáct písní právě z koncertu v chilské metropoli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY