Záznam rekordního turné Take That vyjde na DVD

04.10.2011 08:28 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Take That - Progess Live
© facebook interpreta
K anglické pětce Take That se vloni po patnácti letech vrátil Robbie Williams a společně natočili veleúspěšné album "Progress". Na záznam rekordně vydělávajícího turné "The Progress Live Tour" se budete moci od jednadvacátého listopadu podívat i vy na DVD nebo Blu-ray.

Dvojdiskový živák ponese méně nápaditý titul "Progress Live" a nabídne celý koncertní set boybandu, tedy všech dvaadvacet písní ze dvouapůlhodinové show. Na obou verzích najdete navíc i bonusový disk s klasickým behind-the-scenes, které bylo pořízeno na cestách mezi jednotlivými koncertními zastávkami. Dostanete tak i jedinečnou možnost zažít to epické turné i z druhé strany.

V souvislosti s tímto tahem kapely se již nyní v Anglii předpovídá, že po loňských úspěších skupiny je více než pravděpodobné, že DVD pokoří v době Vánoc rekordy "nejrychleji prodávaných DVD všech dob v UK". Jestli se tyto prognózy vyplní, uvidíme zanedlouho. Mimochodem, nastavený rekord drží jejich předposlední DVD ("Take That Present: The Circus Live"), kterého se v listopadu 2009 za prvních čtyřiadvacet hodin prodalo 82 414 kusů.

Na záznamu se dočkáte těchto písní: Rule The World
, Greatest Day, Hold Up A Light, Patience, Shine, Let Me Entertain You, Rock DJ, Come Undone, Feel, Angels, The Flood, SOS, Underground Machine, Kidz, Pretty Things, When They Were Young Medley, 
Back For Good, Pray, Love Love, 
Never Forget, No Regrets/Relight My Fire, 
Eight Letters.

Pokud vás před pár dny, i když se to dalo čekat, rozesmutnila zpráva o tom, že si pánové z Take That dávají pauzu, níže na vás čeká - na uklidnění - více než tříminutový trailer k živáku "Progress Live".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY