David Guetta se v prosinci vrátí do Česka

27.09.2011 07:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Guetta
© facebook interpreta
Francouzský DJ, producent a remixér David Guetta se po více než roce vrátí na místo činu - do České republiky. Tentokrát ho bude hostit moravská metropole Brno.

Show Davida Guetty se uskuteční 16. prosince, kdy tento nejlepší francouzský DJský export ovládne Pavilon P tamějšího Výstaviště. David přijede v rámci turné k aktuálnímu albu "Nothing But The Beat", které zaznamenává velmi dobré prodeje nejen po celé Evropě, ale i za velkou louží. Jeho show v následujících týdnech nemine například ani Rusko, Norsko, Holandsko nebo Chile.

Předprodej na brněnskou akci začíná dnes (27. září) v síti Ticketpro, přičemž prvních tisíc vstupenek bude možné koupit za 795 Kč. Následně se cena zvýší na 895 Kč a bude platit do konce října. V listopadu budou lístky stát 995 Kč, v prosinci si pak připlatíte dalších sto korun. Na místě lupen zakoupíte za finálních 1 400 Kč.

První listopadový den bude spuštěn i prodej vstupenek na VIP terasu, které vyjdou na 1 950 Kč. Stejně tak budou od listopadu k mání i lístky GOLD all inclusive, které seženete za 2 850 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY