Apparat přijede do Roxy s novým albem

22.09.2011 10:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Apparat
© facebook interpreta
Německý producent Sasha Ring, známější pod uměleckým jménem Apparat, je bezesporu jednou z nejzajímavějších tváří současné elektronické hudby. Čelní představitel žánru IDM přijede 7. listopadu do pražského klubu Roxy představit aktuální album "The Devil's Walk". To by mělo vyjít už 26. září u respektovaného labelu Mute.

Melancholická elektronika projektu Apparat vyniká hudební nápaditostí a unikátní atmosférou, na níž se podílí řada živých nástrojů. Často se dostává až mimo hudební realitu, unáší emotivní posluchače daleko za hranice jeho fantazie. Jaký je však v případě tohoto berlínského projektu rozdíl mezi zvukem studiové nahrávky a jejím koncertním provedením! Na pódiích Sasha Ring připomíná, jakým je fanouškem electra a techna a dalších odnoží hutné elektroniky. Stejně tak tomu doufejme bude na listopadovém vydání Conference v Roxy, které přivítá Apparata s celým bandem.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Do 5. října stojí 390 Kč (+poplatky). Pak se cena zvedne na 450 Kč a od 25. října do 7. listopadu se budou prodávat za 510 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY