Disturbed se připomenou béčkovou kompilací

23.09.2011 16:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Disturbed - The Lost Children
© facebook interpreta
I když američtí Disturbed před časem ohlásili, že si dávají delší pauzu, svým fanouškům se přece jen rádi připomenou. 7. listopadu vyšlou do obchodů kolekci plnou béček. Bude se jmenovat "The Lost Children" a přinese také dvě předělávaky - "Midlife Crisis" od Faith No More a "Living After Midnight" z dílny Judas Priest.

Vzhledem k náhlému prohlášení o pauze, kterou si osazenstvo Disturbed chce dopřát, nestíhá lídr kapely David Draiman odpovídat novinářům na otázky ohledně budoucnosti kapely. Nedávno prozradil, že k rozhodnutí ho vedly především osobní důvody. Dále dodal: "Některé z těch příčin, proč jsme se takto rozhodli, mají co dělat se situací v hudebním průmyslu. A taky si mysím, že pro Disturbed je na čase, aby si dopřáli trochu volna a po dvanácti letech nepřetržitého koncertování a skládání nabrali nové síly."

Na závěr přidáváme tackllist desky "The Lost Children": Hell, A Welcome Burden, This Moment, Old Friend, Monster, Run, Leave It Alone, Two Worlds, God of The Mind, Sickened, Mine, Parasite, Dehumanized, 3, Midlife Crisis, Living After Midnight.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY