- musicserver.cz">

Roger Taylor: "Queen by se mohli dát dohromady kvůli Olympiádě!"

21.09.2011 12:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Queen
© emimusic.cz
Bubeník Roger Taylor fanouškům rád slíbí i nemožné. Naposledy prozradil, že by se jejich milovaní Queen mohli dát dohromady kvůli letním Olympijským hrám v příštím roce. Společně s Paulem Rodgersem by mohli odehrát i další vystoupení.

Bicman se svěřil v rozhovoru pro magazín Rolling Stone. Na otázku, zda kapela bude ještě někdy hrát naživo, odpověděl: "Nevylučoval bych to. Popravdě, nedávno jsem četl, že by Paul nebyl proti několika koncertům. Pokud se naskytne nějaká zvláštní příležitost, mohli bychom se do toho pustit. Kvůli Olympiádě nebo něčemu takovému." Není tedy divu, že mu koncertování skutečně chybí - vždyť s Paulem Rodgersem za mikrofonem jako Queen vystupovali naposled mezi lety 2004 až 2009.

Roger Taylor také prozradil, že dává dohromady skupinu s názvem The Queen Extravaganza. Jedná se o tribute band jeho mateřské formace, která bude vystupovat pro veřejnost na velkých akcích. Jak sám poznamenal, existuje spousta skupin, které prezentují skladby velkých formací a ne všechny jsou zrovna kvalitní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY