Plan B oddaluje vydání třetí desky

20.09.2011 11:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Plan B
© shazamers.com
I když se Plan B ještě na jaře nechal slyšet, jak by rád vydal punkové album, teď mu na přípravy nové desky nezbývá mnoho času. Jak prozradil, nahrávání "The Ballad Of Belmarsh" brzdí filmové projekty - především nový snímek "Ill Manors".

Zpěvák se svěřil v rozhovoru pro noviny The Daily Star a ještě dodal, že jeho rozhodnutí odložit nahrávku o nějaký ten pátek rozzuřilo zástupce jeho labelu Atlantic Records. Dále prozradil: "Vůbec nechápu jejich chování. Jen když je deska dobrá, vzbudí v lidech zájem. Musím připomenout, že nikoho nezajímalo, když se na pultech objevila 'Strickland Banks', a nikoho ani ve snu nenapadlo, že to bude takový trhák. Mrzí mě, že den nemá více hodin, ale teď je pro mě prioritou film. Bylo by nesmyslné pokusit se současně dokončit 'Belmarsh'. Prostě ji dodělám, jakmile na to budu mít prostor, a chci tomu věnovat všechen potřebný čas."

Na chystané nahrávce se Plan B vrátí ke svým rapovým kořenům a chce pokračovat v příběhu svého alter ega jako Striskland Banks. Vedle zmíněného snímku se má Plan B objevit také v remaku detektivního dramatu "The Sweeney" ze sedmdesátých let minulého století. Zahraje si zde po boku Raye Winstonea.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY