říkají Fleetwood Mac - musicserver.cz">

"Vyrazíme na turné, ale hlavně se neptejte kdy!" říkají Fleetwood Mac

16.09.2011 08:25 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fleetwood Mac
© graphicshunt.com
"Jsme jako kapela strašně nezorganizovaní," řekl v nedávném rozhovoru pro Billboard.com bubeník a spoluzakladatel Fleetwood Mac Mick Fleetwood. Ale i to asi může být recept na úspěšné fungování na hudební scéně, protože právě tato kapela těší své posluchače už přes třicet let. Ve své činnosti chtějí muzikanti ještě dlouho pokračovat, a proto chystají turné. Kdy? "No to ještě vůbec nevíme. Ale asi někdy příští rok..." vzkazuje bicman fanouškům.

"Momentálně je to to jediné, co na sto procent víme - že příští rok se zas vrhneme do práce. Někdo mi volal, že budeme zase zkoušet, ale to bude - jako vždycky - probíhat chaoticky a za velké paniky. A to jen proto, že vše děláme za minutu dvanáct," svěřil se Mick. Povzbudivě hned dodal: "Jakmile se do práce pustíme, jsme jako U2 nebo Rolling Stones - hrajeme, dokud nám bookují koncerty."

Zpěvák a kytarista Lindsey Buckingham k tomu dodal, že v posledních letech "prostě nebyl čas". Sám měl totiž napilno s promo aktivitami ohledně své sólové desky "Seeds We Sow". Stevie Nicks na tom byla podobnět - sama vydala v květnu placku "In Your Dreams" a svůj čas věnovala výhradně sólové tvorbě. Jako jediná ale mluvila o nové desce Fleetwood Mac, kterou by moc ráda nahrála.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY