Florence And The Machine mají hotovo, "Ceremonials" vyjde v říjnu

15.09.2011 12:29 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Florence And The Machine - Ceremonials
© facebook interpreta
Britská indie popová formace Florence And The Machine má po měsících příprav hotovo. Své druhé album Florence Welch & spol. pojmenovali "Ceremonials" a v základní verzi na ně umístili dvanáct songů, včetně pilotního skoro-singlu "What The Water Gave Me".

Jak je v současnosti dobrým zvykem hudebních vydavatelství, i nástupce "Lungs" vyjde jak v základní, tak v rozšířené edici. Ta nabídne celou dvacítku songů, o sedm více než standardní verze. Na všech písničkách se podíleli slavný producent Paul Epworth a zpěvačka skupiny. Jako oficiální první singl z desky bude fungovat píseň s názvem "Shake It Out". Do rádií byla nasazena v těchto dnech. Deska samotná vychází 31. října.

Na disku "Ceremonials" naleznete v základní verzi tyto tracky: Only If For a Night, Shake It Out, What the Water Gave Me, Never Let Me Go, Breaking Down, Lover To Lover, No Light, No Light, Seven Devils, Heartlines, Spectrum, All This and Heaven Too, Leave My Body. Deluxe edice nabídne navíc tuto sedmičku písniček: Remain Nameless, Strangeness & Charm, Bedroom Hymns, What The Water Gave Me (demo), Landscape (demo), Heartlines (acoustic), Shake It Out (acoustic), Breaking Down (acoustic).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY