Data-live po letech koncertování předkládají debut

11.09.2011 10:02 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Data-live - Binary Divination
© facebook interpreta
Tuzemský elektronický projekt Data-live po letech práce doplněné o hraní po klubech nachystal debutové album. Deska "Binary Divination" nabízí deset skladeb a vyšla digitálně 5. září u vydavatelství Starcastic.

Stanislav Abrahám a Michal Šeba, kteří za projektem Data-live stojí, nahrávku připravovali postupně od roku 2003. Přestože některé samply na ní jsou staré i deset let a jednotlivé skladby prošly mnohdy i třemi generacemi hudebního softwaru, nezní album jako celek podle vydavatelství zastarale. Ale vlastně ani nově. "Je v nejlepším smyslu současným odkazem na elektronickou taneční hudbu 90. let - tu, která byla příčinou zjevování gramofonů v rockových klubech, tu, u které přestaly tancovat holky s klukama a u které se všichni společně se zavřenýma očima otočili směrem k reprobednám," píše se na webu Starcasticu.

Tam je ostatně možné album "Binary Divination" i zakoupit, a to jako MP3 v kvalitě 320 kbps nebo jako FLAC. Pokud máte zájem o koupi, následujte tento odkaz, pokud vám stačí stream, klikněte níže na tlačítko Play.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY