Label Enhanced Recordings připravil výjimečnou kompilaci

09.09.2011 09:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Enhanced Recordings - Enhanced Recordings 100
© facebook interpreta
Britský label Enhanced Recordings, který se specializuje na trance hudbu, právě vydal stý titul ve své historii, což se rozhodl oslavit speciální kompilací.

Dvoudiskový komplet namíchal samotný zakladatel Will Holland, který začal s DJingem již v roce 2003. V roce 2005 pak založil zmiňované vydavatelství, které v průběhu času vzalo pod svá ochranná křídla takové umělce jako Sean Tyas, Tritonal, Arty, Daniel Kandi nebo Gareth Emery. V současné době Enhanced Recordings patří mezi nejuznávanější labely stylu trance, což potvrdil i prestižní hudební magazín DJ Mag.

Zmiňovaná kompilace s prostým názvem "Enhanced Recordings 100" nabízí na prvním disku čtrnáct klasických hitů od tohoto labelu, které na kompilaci vybrali hlasováním fanoušci trancu z více než osmdesáti zemí. Druhá placka pak přináší čtrnáct remixů zbrusu nových trancových singlů, které label v následujících týdnech vydá jako digitální download. Mezi nimi najdeme novinky od projektů Estiva, Temple One nebo mladičkého Ørjana Nilsena.

Zmiňovaná kompilace se ovšem do Česka distribucí nedostane, tuzemští fanoušci tak musejí vzít zavděk oficiálním shopem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY