Miro Žbirka má pro fanoušky koncerty i CD se symfonickým orchestrem

06.09.2011 12:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Miro Žbirka - Symphonic Album
© facebook interpreta
Podzim se blíží a oblíbený písničkář Miro Žbirka má pro své fanoušky další hudební lahůdky. Nadcházející roční doba prostě bude ve znamení "Jesennej lásky" a dalších hitů na koncertech i na CD se symfonickým orchestrem s příznačnými názvy "Symphonic Tour" a "Symphonic Album".

Zbrusu nové CD vzniklo ve spolupráci se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě. Deska vyjde 17. října ve dvou provedeních - v luxusní edici spolu s DVD nebo v klasické verzi pouze na CD. Následovat budou čtyři koncerty v unikátním prostředí krásných divadelních a kulturních sálů. Miro Žbirka vystoupí 17. října v Janáčkově divadle v Brně, 26. října ve Velkém sále domu kultury v Ostravě, 2. listopadu v plzeňské Synagoze a konečně 7. listopadu ve Státní opeře v Praze. Ke spolupráci s orchestrem dodává: "Tvořit nové písničky, nahrát je a držet v ruce album. To je nejkrásnější pocit."

Na koncerty se zajímavou atmosférou lze zakoupit vstupenky už nyní přímo v pokladnách jednotlivých divadel, jejich soupis najdete pod článkem. Pro Prahu můžete využít předprodeje sítě Bohemiaticket. Dodejme, že kromě zmíněných vystoupení se Miro Žbirka zúčastní i letos Super dne organizace HelpPes, jež slaví 10. výročí existence. Akce proběhne v sobotu 17. září od jedenácti hodin ve výcvikovém areálu v Motole.

Tracklist CD "Symphonic Album" je následující: Balada o poľných vtákoch, Jesenná láska, Denisa, Čo bolí to prebolí, Len s ňou, Mesto spí, Zažni, Atlantída, Z tej vône ťa vyzliekam, Múr našich lások, Strom, Melodicon.

Termíny "Symphonic Tour 2011":

17.10. - Brno, Janáčkovo divadlo
26.10. - Ostrava, Velký sál Domu kultury
02.11. - Plzeň, Synagoga
07.11. - Praha, Státní opera, předprodej již zahájen v síti Bohemiaticket a na pokladně Státní opery


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY