Podívejte se na "Collide "Leony Lewis a Aviciiho

31.08.2011 09:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Leona Lewis / Avicii - Collide
© facebook interpreta
O kauze s novým singlem Leony Lewis "Collide" jsme psali několikrát a před pár dny jste se mohli i dozvědět, jak se celý spor ohledně autorství vyřešil. Nic tedy nebrání tomu, aby promo k nové desce Leony Lewis nabralo na intenzitě. Uvedení videoklipu k pilotovi je další metou, která přichází právě včas. K fyzickému vydání singlu, na kterém rádiovou verzi doplní i remixy od Afrojacka nebo Alexe Gaudina, dojde již 4. září.

Klip si Leona zaletěla natočit koncem července na jednu z pláží v Los Angeles, kde celé video vzniklo pod režijní taktovkou Ethana Ladera. Klip má představit především přirozenou krásu samotné zpěvačky a nutno podotknout, že to se povedlo - Leona v něm vypadá opravdu velmi sexy a svůdně. Samotné video sice postrádá nějaký zásadní děj, ale v kombinaci s ducajícím beatem to vlastně ani nevadí - zpomalené záběry a krásně vypracovaná a opálená těla mladého komparzu jsou naprosto dostačující.

"Collide" je první ochutnávkou z nové desky Leony Lewis, která dostala název "Glass Heart". Její vydání je aktuálně naplánováno na 28. listopadu a měla by být hudebně velmi rozmanitá. Na nahrávce s Leonou spolupracoval například Dallas Austin, Ryan Tedder, Ammo, Rick Love nebo Ne-Yo.

Na videoklip k písni "Collide", který měl premiéru v pátek 26. srpna, se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY