David Guetta vybral k nové desce třetí singl

28.08.2011 15:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Guetta - Nothing But the Beat
© facebook interpreta
Francouzský DJ, producent a remixér David Guetta právě vydává nové album, jehož prodeje podpoří dalším, v pořadí už třetím, singlem. Tentokrát mu vypomůže Usher.

Davida Guetty je poslední rok všude plno. Vypomohl na posledních deskách Kelis a Kelly Rowland, spolupracuje na novém albu Akona, měl by se objevit i na nové desce Cheryl Cole, v nedávné době tvořil i s Timbalandem, ale kromě toho všeho dokázal vyprodukovat nové dvojalbum s názvem "Nothing But The Beat". Doposud jej propagoval dvěma oficiálními singly, poslední tři týdny přidal další tři digitální promo singly (přičemž jeden z nich, skladba "Titanium" se zpěvačkou Siou, zabodoval v mnoha hitparádách) a ještě do konce srpna z rádií uslyšíme další novinku - skladbu "Without U", kde se mikrofonu ujal Američan Usher.

Oba umělci stihli ještě v průběhu července natočit k písni videoklip, který by měl být k vidění v druhé polovině září. Pod článkem se můžete podívat na trailer k novému dokumentárnímu filmu o Davidu Guettovi, který bude mít premiéru na vybraných sociálních sítích a kinech v neděli o půlnoci, tedy přesně v okamžik, kdy Guettovo nové album v Evropě oficiálně vyjde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY