Cyndi Lauper nachystala slíbené koncertní DVD na konec října

24.08.2011 14:24 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Cyndi Lauper - To Memphis, With Love
© facebook interpreta
Osmapadesátiletá americká diva z osmdesátek Cyndi Lauper vydala vloni až překvapivě úspěšnou bluesovou desku "Memphis Blues". V lednu slíbila, že vydá i živák z celosvětového turné k albu, a nyní jsou venku všechny detaily.

DVD ponese titul "To Memphis, With Love" a vyjde díky Megaforce Records v pondělí 24. října. Záznam pochází ze speciálního a téměř tajného koncertu (pouze pro zvané), který se uskutečnil na konci loňského roku v memphiském Warehouse. Dočkáte se na něm záznamů čtrnácti písní, od skladeb ze zmíněné loňské jedenácté studiovky Lauper až po její hity jako "She Bop", "Change Of Heart" nebo legendární "Girls Just Wanna Have Fun". Bohatý setlist koncertu ozdobili svou přítomností i zajímaví hosté jako Allen Toussaint, Tracy Nelson nebo Jonny Lang.

DVD "To Memphis, With Love" nabídne živé verze těchto songů: Shattered Dreams, I’m Just Your Fool, Early In The Morning, Romance In The Dark, How Blue Can You Get, Down Don’t Bother Me, Down So Long, Crossroads, I Will Follow, Don’t Cry No More, She Bop, Mother Earth, Change Of Heart, Girls Just Wanna Have Fun.

"Memphis Blues" Cyndi Lauper se dle Billboardu vloni stalo nejprodávanějším bluesovým albem, vydrželo v Billboard 200 na prvním místě celých třináct týdnů, vysloužilo Cyndi i nominaci na Grammy v kategorii Best Traditional Blues Album a stalo se její třetí nejprodávanější deskou za celou její kariéru (těmi prvními dvěma jsou její debut "She's So Unusual" z roku 1983 a následující "True Colors" z roku 1986).

Krátkou ukázkou z DVD se můžete pokochat níže, ještě níže na vás čekají dvě Cyndiny veleslavné hitovky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY