- musicserver.cz">

Novinka Aerosmith bude znít jako "tvrdý, špinavý a hrubý rock"

01.09.2011 18:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Aerosmith
© www.collegium.si
Jen co Aerosmith odstartovali nahrávání, už posílají fanouškům první vzkazy ze studia. Podle posledních informací serveru Blabbermouth.net bude novinková placka plná dravé energie a fanoušci se jí dočkají v květnu příštího roku.

Přípravy očekávaného díla probíhají v domácích studiích kytaristy Joea Perryho na předměstí Bostonu. Produkci má pod palcem Jack Douglas a právě on si pustil v nedávném rozhovoru pusu na špacír. Řekl: "Deska by měla vyjít na jaře 2012. Vím, že je to ještě dlouhá doba, ale dřív to nepůjde. Kapelu čeká letos na podzim až do konce roku turné po Jižní Americe a Japonsku. Do studia se vrátíme v polovině ledna. A pokud dumáte nad tím, jaká deska bude, můžete se těšit na tvrdý, špinavý a hrubý rock, prostě ve stylu starých Aerosmith!"

Návrat ke kořenům potvrdil i baskytarista Aerosmith Tom Hamilton. Ve videu, které najdete na oficiálním webu formace, uvádí: "Pokud nevíte, kdo je Jack, tak dávejte bacha. Je to ten chlápek, který produkoval naše nejlepší desky v sedmdesátých letech jako 'Get Your Wings', 'Toys In The Attic' nebo 'Rocks'. A bude to super i teď. On je právě ten člověk, který zná duši naší kapely."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY