Album Blink-182 zná svůj tracklist a je připravené k vydání

17.08.2011 17:26 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Blink-182
© 100xr.com
Už známe název i datum vydání. Dokonce i vzhled přebalu a úvodní singl. Více než měsíc před vydáním chyběl novému albu "Neighborhoods" kapely Blink-182 k dokonalé úplnosti už pouze tracklist. A ten právě do světa vyslalo vydavatelství DGC/Interscope. Je však možné, že do vydání (pondělí 26. září) ještě dozná určitých změn. Připustil to i zpěvák a baskytarista Mark Hoppus.

Neměnný bude počet písní - deset v základní verzi, v deluxe edici o tři více. Nejisté je zatím jejich řazení, na což Hoppus upozornil fanoušky na Twitteru. Původní dokument od vydavatele je tak potřeba brát s rezervou (k nahlédnutí je zde).

"Neighborhoods" bude šestou studiovou deskou Blink-182, první od velkého návratu v roce 2009. Stále aktuální dlouhohrající materiál "Blink-182" kapela datuje do doby před osmi lety.

Jak tedy ve finále vypadá desítka vyvolených pro comebackové album? Na desce by měly být tyto skladby: Ghost On The Dance Floor, A La Mode, This Is Home, Snake Charmer, MH 4.18.2011, Even If She Falls, You Too, Up All Night, After Midnight a Natives. Bonusové přídavky deluxe edice pak budou tyto: Kaleidoscope, Fighting The Gravity, Heart's All Gone.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY