Život Petra Hoška vyjde v září na DVD

18.08.2011 09:42 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Plexis - Antihero
© facebook interpreta
Punkeři Plexis svým fanouškům letos nadělují opravdu vydatně. Nejen že kapele v červnu vyšlo po jedenácti letech nové řadové album, které kritika i fanoušci přijali velmi kladně a které dostalo kromě klasické CD verze i vinylovou podobou, ale s podzimem bude k mání i dokument o frontmanovi této party Petru "Mucho" Hoškovi.

Snímek hudebního publicisty Radima Řezníčka ponese název "Antihero". "Je to materiál o všem, co jsem v životě dělal a zažil, popřípadě posral nebo pošoupnul dál," tvrdí sám hlavní protagonista Hošek. V bezmála čtyřicetiminutovém dokumentu tak jistě dojde na připomenutí Hoškova skoku z okna, když kdysi nechtěl z opušťáku zpět na vojnu, eskapád Plexis, kteří fungují s přestávkami již 27 let, nebo Hoškových djských aktivit. Kromě něj budou vzpomínat mimo jiné také jeden z prvních punkáčů v Československu Sáček, Zdeněk Růžička z SPS, Hraboš z Našrot nebo Amrit Sen z Michael's Uncle.

Jako bonusový materiál bude DVD, které vyjde v září v nákladu pouhých 150 kusů, obsahovat záznam letošního koncertu Plexis ve Strenici u Mladé Boleslavi.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY