Slovenský Grape festival zveřejnil kompletní line-up

02.08.2011 15:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Grape festival flyer
© facebook interpreta
Jak jsme informovali, za necelé dva týdny se u našich sousedů na Slovensku uskuteční další ročník festivalu Grape. Pořadatelé počátkem tohoto týdne doplnili line-up a rozdělili vystupující na jednotlivá pódia.

Čtyři stage nabídnou během dvou dnů více než sedmdesát koncertů, DJských a divadelních vystoupení, nebudou chybět ani filmová představení a prostor dostane i dvanáct výtvarníků, kteří budou malovat na trojúhelníkové stojany. Kompletní přehled vystoupení si můžete stáhnout v pdf formátu zde.

Kromě hlavních hvězd jako Hurts, Interpol, The Wombats nebo Marina & The Diamonds, bude mezi 12. a 13. srpnem na letišti v Piešťanech zastoupena i česká hudební scéna. Naše barvy budou hájit především zástupci elektronické hudební scény. Jmenovitě jde o Kazety a MIDI LIDI, kteří vystoupí v pátek, v sobotu pak návštěvníky potěší například United Flavour, Sunflower Caravan, NiceLand nebo Cartonnage, který přijedou představit svoje aktuální album "I'm Not Your Computer".

Lístky na festival aktuálně seženete stále za 29 eur, na místě budou stát 35 eur. V české republice je můžete pořídit například v síti Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY