Alesana bude v říjnu vydávat

30.07.2011 10:50 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Alesana
© myspace.com
Skupina Alesana prošla po vydání poslední desky "The Emptiness" (2010) výraznou změnou. Po čtyřech letech muzikanti odešli od diskutovaného "image-labelu" Fearless Records a podepsali nahrávací smlouvu s respektovaným indie vydavatelem Epitaph, jehož majitelem je Brett Gurewitz z kapely Bad Religion. Nově vzniklá spolupráce nabude konkrétních rozměrů 18. října, kdy za mořem vychází Alesaně album "A Place Where The Sun Is Silent".

"Je to obrovský skok v naší kariéře. Jsme šťastní, že jsme zakotvili u tak mocného subjetku, jako je Epitaph, který je, stejně jako my, rozhodnut dostat Alesanu na vyšší level," znělo z tábora kapely během příprav desky.

Vágní prohlášení ale fanoušky dostatečně neuspokojilo, a ti proto začínají diskutovat nad tím, jakým zvukem se asi bude nejnovější sbírka Alesany prezentovat. Rok a půl stará "The Emptiness" je totiž nepřesvědčila. Klidnými je nenechává ani to, že "A Place Where The Sun Is Silent" produkoval opět Kriss Crummett. Natáčelo se až do začátku června v americkém Portlandu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY