Bubeník Velvet Revolver si na sólovku pozval také Lemmyho Kilmistera

26.07.2011 18:24 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Matt Sorum
© last.fm
Matt Sorum, dobře známý fanouškům rockového nebe z kapel jako Guns N' Roses nebo Velvet Revolver, se po vzoru svého kolegy Slashe a dalších hudebníků pustil do sólové placky. Dal dohromady svou novou kapelu Diamond Baby a k fanouškům posílá pilotní ochutnávku. Podle dostupných informací je debutová deska také hotová, jenže přesný termín vydání je zatím neznámý.

Kromě Matta Soruma a lídra Motörhead Lemmyho Kilmistera kapelu tvoří ještě Jane Lynch. V klipu ke zmíněnému prvnímu singlu "The Last Rock Star" se objevuje také Juliette Lewis a Verne Troyer. V rozhovoru pro magazín Rolling Stone vyzdvihl rocker spolupráci s herečkou slavného amerického seriálu Glee Jane Lynch. Bylo prý jednoduché ji přesvědčit - bydlí jen kousek od sebe. A jak to dopadlo, posuďte sami pod článkem.

"I když je tak zaneprázdněná a stala se z ní slavná herečka, nakonec souhlasila, protože ještě nikdy nepracovala na rockovém klipu. A když jsem jí řekl, že bude hrát mou služebnou, byla nadšená," dodal ještě Matt Sorum. Bubeník má do budoucna ale daleko větší plány - v rámci své nové formace chce vydat grafické novely a videohry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY