Otci Beyoncé se nelíbí nový management dcerky

17.07.2011 15:59 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Beyoncé a Mathew Knowles
© wzakcleveland.com
Devětadvacetiletá Beyoncé propustila začátkem dubna svého otce z funkce manažera. Ten nyní otevřeně kritizuje strategii vydání poslední desky "4" jeho dcerušky, která se řadí mezi jedny z nejprodávanějších současných zpěvaček.

Šedesátiletý Mathew Knowles sice tvrdí, že jeho osobní vztah k dceři ono profesionální odloučení neovlivnilo, její nový management se mu ale zrovna nezamlouvá. Podle něj se na její kariéře nyní přiživuje příliš mnoho lidí. "Můj vztah k Beyoncé je přátelský. Chci, aby to bylo jasné. Obávám se jen těch lidí, se kterými teď podniká," řekl agentuře AP.

Rozhodnutí dcery najmout si nový tým managerů okomentoval Knowles slovy, že "změnila úplně každou stránku své firmy. Vypadá to, že ti lidi pracují zčásti pro dobro jí samotné, zčásti pro dobro Roc Nation a zčásti pro dobro společnosti Live Nation, která z toho samozřejmě může vyždímat nejvíce".

Otec zpěvačky rovněž popírá čerstvá osočení zástupců Live Nation Entertainment, kteří došli k závěru, že pantáta ukradl slušný obnos peněz z výdělků posledního turné Beyoncé a že prý proto ho dcerka propustila. Níže se můžete podívat na přinejmenším zajímavé promo desky "4" v Londýně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY