Alex Metric vydá v srpnu debutové album

13.07.2011 17:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Alex Metric - Open Your Eyes
© facebook interpreta
Alex Metric za pár týdnů vydá dlouho avizovanou placku. Do obchodů s hudebními nosiči dorazí v druhé polovině srpna.

Alex byl do nedávné minulosti znám především jako producent a DJ. Jeho rukama prošly remixy pro Depeche Mode, Gorillaz, Beastie Boys nebo Bloc Party a jako producent se podílel například i na deskách Adama Freelanda nebo indie kapely The Infadels. Velký zvrat ale nastal v letošním roce, kdy celý svět okouzlil svojí taneční peckou "Open Your Eyes".

Zmiňovaný singl, na kterém se podílel i Steve Angello z trojlístku Swedish House Mafia a zpěvák Ian Brown z kdysi velmi populárních The Stone Roses, pobláznil na jaře nejen celou Anglii, ale stal se i obrovských hitem předních klubových hitparád a jednou z nejžádanějších písní v těch neprestižnějších světových klubech. Velkému úspěchu písně napomohlo i povedené, i když trošku drastické video, které si můžete připomenout pod článkem.

Již 22. srpna vydá Alex Metric konečně celé album, které podle velkého letošního hitu i pojmenoval. Placka "Open You Eyes" přinese nejen Alexovu vlastní tvorbu z poslední doby, ale i několik jeho povedených remixů či produkcí pro jiné interprety. Již brzy se v rádiích navíc objeví i další singl s názvem "End Of The World", který by měl vydání desky propagovat.

Pro úplnost přinášíme tracklist: Phoenix - Lisztomania (Alex Metric Remix), Gorillaz - Stylo (Alex Metric Remix), Alex Metric & Steve Angello - Open Your Eyes (Style Of Eye Remix), N.E.R.D - Hypnotise U (Alex Metric Remix), Fenech Soler - Lies (Alex Metric Remix), Bloc Party - Once More Chance (Alex Metric Remix), Ellie Goulding - Salt Skin (Alex Metric Remix), La Roux - Quicksand (Alex Metric Remix), Alex Metric & Steve Angello - Open Your Eyes, Beastie Boys - Sabotage (Alex Metric Re-Edit), Niki & The Dove - Mother Project (Alex Metric Remix), Infadels - From Out Of The Black Sky (Produced by Alex Metric), Depeche Mode - Personal Jesus (Alex Metric Remix), Alex Metric & Charli XCX- End Of The World.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY