Noel Gallagher prozradil detaily k chystanému sólovému debutu

08.07.2011 11:58 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Noel Gallagher
© zmemusic.com
Čtyřiačtyřicetiletý Noel Gallagher chystá na letošní podzim sólovou desku. Sólový debut Angličana z Oasis ponese titul "Noel Gallagher's High Flying Birds" a vyjde v polovině října.

Deska byla nahrána v průběhu let 2010 a 2011, vznikala ve studiích v Londýně a Los Angeles, s produkcí vypomohl Gallagherovi bývalý producent Oasis Dave Sardy. Na desce se ale jen tak mezi řečí objeví i bývalý klávesák Oasis Mike Rowe a fanoušci se dočkají několika nevydaných songů kapely bratrů Gallagerů, například "(I Wanna Live In A Dream In My) Record Machine", "Stop The Clocks", "Everybody's On The Run" nebo "If I Had A Gun". "Neměl jsem dost Oasis. Měl jsem dost Liama," obhajuje odchod z kapely Noel.

Šestačtyřicet minut trvající nahrávka "Noel Gallagher's High Flying Birds" bude k dostání díky Gallagherovu vlastnímu indie labelu Sour Mash Records po 17. říjnu a nabídne těchto deset skladeb: Everybody's On The Run, Dream On, If I Had A Gun, The Death Of You And Me, (I Wanna Live In A Dream In My) Record Machine, AKA... What A Life, Soldier Boys And Jesus Freaks, AKA... Broken Arrow, (Stranded On) The Wrong Beach, Stop The Clocks.

Pokud jste zvědaví a těšíte se i na druhou desku Noela, která bude spoluprací s Amorphous Androgynous (aka The Future Sound Of London) a vyjde údajně hned příští rok, níže najdete celý záznam tiskovky, která proběhla 6. 7. v Londýně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY