Festival Masters Of Rock přivítá fanoušky za necelé dva týdny

07.07.2011 09:53 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Twisted Sister
© heavyharmonies.com
Již od 14. do 17. července vypukne v areálu likérky Rudolfa Jelínka ve Vizovicích pravá metalová pařba jménem Masters Of Rock. Letos je připraven již devátý ročník a pořadatelé slibují "kvalitní rock-metalovou muziku, rozloženou do čtyř dnů na dvou pódiích."

"Letošní sestava Masters Of Rock je jednou z nejsilnějších v historii festivalu vůbec. Hlavní hvězdou jsou legendární Američané Twisted Sister, kteří míří na svůj historicky první koncert do České republiky!" stojí v oficiální tiskové zprávě. Organizátoři dále slibují, že kultovní formace odehraje to nejlepší ze své kariéry. S výběrem nejsilnějších songů přijedou také Helloween. Nová alba představí většina účinkujících - pro příklad jmenujme Hammerfall, Guano Apes nebo Amorphis. Kompletní program najdete na stránkách mastersofrock.cz. Pod článkem se můžete podívat na video upoutávku.

Festival startuje ve čtvrtek 14. července ve 13 hodin, areál likérky bude otevřen už o hodinu dříve. Stejně jako každý rok i letos bude pro prvních deset tisíc fanoušků, kteří projdou branami festivalového areálu, připraveno oblíbené kompilační CD se songy účinkujících kapel. Pokud byste zatoužili po podpisech, navštivte Prosperita Meet And Greet Stage. Další informace o kempech, stanování, ubytování a parkování naleznete na webu festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY