Zápisník šéfredaktorů #3

04.07.2011 09:55 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Ve třetím Zápisníku šéfredaktorů, nad kterým tentokrát "převzal záštitu" David Věžník, se otřeme o zdravotní stav zpěváka Bullet For My Valentine, o počítačem vytvořené zpěvačky, dražby memorabilií slavných nebo Air Guitar. A dojde i na Madonnu. Na Gagu ne.
Bullet For My Valentine onemocní, pak se uzdraví a pak zase onemocní

Bullet For My Valentine
© www.bulletformyvalentine.com
Matthew Tuck z Bullet For My Valentine onemocněl a nemůže zpívat. To je samozřejmě nemilé. O to nemilejší, že to je jak na potvoru pár dní před vystoupením na Rock For People.

Kapela ruší koncerty, vystoupení na RFP ale ohroženo není. Těžko říct, co na tomto původním titulku bylo tak zavádějícího, že ostatní média od nás zprávu vesele přebírala s tím, že skupina zrušila i show v Hradci, a my ho tak museli přepsat, při editování zprávy mě ovšem zarazila jiná věc.

Tuck je nemocný teď, na RFP v neděli 3. července s kapelou zahraje (zahrál), smůlu ale mají Slováci - koncert hned v pondělí 4. července je zrušen. Takže zpěvák se na neděli uzdraví a v pondělí zase onemocní...?


V Japonsku zpívají hvězdy vytvořené počítačem. Kolik jich máme v Česku?

AKB48
© akb48.co.jp
Ta hromada japonských "lolitek", kterou vidíte na obrázku, je skupina s největším počtem členů na světě AKB48. Není divu, že když členky "dojdou" a přesto jsou potřeba další, v přetechnizovaném Japonsku si pomůžou tak, že novou vyrobí jako CGI "slepením" šesti vybraných jiných členek formace.

Podvod, nebo reklama na šikovný software, nebo něco jiného? Ať už tak, nebo tak, Eguchi Aimi mezi ty živé hravě zapadla. Až mě tak napadlo, kolik takových uměle vytvořených (ve smyslu to snad ani není možné) zpěváků, zpěvaček a kapel máme v Česku... Tipovat můžeme vesele v komentářích.


Krátce...

Bunda z "Thrilleru" Michaela Jacksona byla vydražena za více než 32 milionů korun. Za kolik se za několik let budou dražit obleky Karla Gotta a třpytivé šaty Heleny Vondráčkové, můžeme jen odhadovat stejně jako to, jestli o ně vůbec bude zájem.

Mistrovství České republiky v Air Guitar vyhrála Veronika Mullerová. No... tak... aspoň že, holka, nefetuje...

Život Madonny vyjde jako komiks, na celých dvaatřiceti stranách. Wow, no nekupte to!

Jay-Z se v zákulisí Glastonbury sešel s Adele, prý z toho možná něco bude (myslím samozřejmě píseň nebo rovnou celou desku). Už jsme to sice nadhodili i v té novince, ale stejně: jak si ti dva mohli povídat, když má Aduš kvůli nemoci hlasivek na měsíc zakázáno zpívat i mluvit, je fakt záhadou...

Coldplay hrozí kvůli singlu "Every Teardrop Is A Waterfall" žaloba. Už zas. Že to ty lidi baví...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY