Rammstein vyprodali během pár dní téměř celé turné

01.07.2011 15:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rammstein
© facebook interpreta
Je to jen pár dní, co Rammstein zahájili předprodej na koncerty svého podzimního "Made In Germany 1995 - 2011 Tour", o kterém jsme před časem informovali. Jak se dalo čekat, po lupenech se jen zaprášilo.

Rammstein si hodně hlídají, aby se s lístky na jejich koncerty nekšeftovalo. I přesto, že tak každý fanoušek mohl koupit pouze omezené množství v podobě čtyř kusů na osobu, během několika hodin byly vyprodány lístky na všechny koncerty v Německu, Rakousku, Švýcarsku i Lucembursku. Kapela sice okamžitě přidala několik dalších koncertů v Německu, ale během následujícího dne se situace opakovala. V současné době se hledají další termíny pro další koncerty v Rakousku a Švýcarsku.

Pražská zastávka, která se uskuteční 12. listopadu, hlásí taktéž velký zájem. Lupeny do O2 Areny jsou momentálně vyprodané, další vlna nás však čeká v nejbližších dnech. Lístky na stání pořídíte za 1 090 Kč, pokud budete chtít stát u pódia, zaplatíte 1 390 Kč. Ceny vstupenek na sezení se pohybují od 1 190 do 1 690 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY