Ben Cristovao křtil desku a slavil narozeniny

27.06.2011 08:05 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Ben Cristovao
© http://www.bencristovao.com/
Finalista prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao vydal před časem svoji druhou desku "Benny Cristo", která zabodovala i u nás na musicserveru. Se křtem alba si ovšem chvíli počkal a spojil jej s oslavou svých čtyřiadvacátých narozenin. Celá akce proběhla v sobotu 25. června v pražském klubu Venue alias Kostel.

Křest byl samozřejmě spjatý s vystoupením zpěváka. Během večera zazněly skladby z obou alb, přičemž první část byla věnovaná především tanečním věcem jako třeba "Gimme Some More", kdy se ke zpěvákovi přidali ještě čtyři další tanečníci. Samotný křest proběhl za asistence hned několika kmotrů. Tím hlavním byla moderátorka Lejla Abbasová, která jej zároveň i uvedla. Nemohly chybět ani přítelkyně Bena Cristovao a jeho kolegyně ze SuperStar Monika Bagárová a herecká partnerka z "Ordinace v růžové zahradě" Sandra Nováková. Po přelití desky šampaňským pokračovalo vystoupení hlavního aktéra pomalejšími písničkami z jeho repertoáru a došlo i na společný duet s Monikou Bagárovou "Chci". Závěr programu pak rozproudila afro-tancem ještě taneční skupina United Styles.

Křest a oslava narozenin měly být původně spjaty i s premiérou videoklipu k písničce "Na zdraví", ovšem problémy s promítací technikou tento záměr zhatily. Všichni zúčastnění by navíc jistě uvítali větší návštěvu. Prostory kluby byly zaplněné zhruba do poloviny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY