Podívejte se na "Gold Cobra" Limp Bizkit

25.06.2011 07:00 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Limp Bizkit
© facebook interpreta
Rapmetaloví veteráni Limp Bizkit sice slíbili comebackovou desku "Gold Cobra" už na loňský rok, nakonec se jí ale dočkáváme až nyní. Ke stejnojmennému pilotnímu singlu byl nedávno natočen i videoklip, na jehož výslednou podobu se můžete právě nyní podívat.

Videoklip splňuje všechny klasické atributy videografie Limp Bizkit, pro které je ve své době milovaly miliony a stejně velký tábor nenáviděl. Těšit se tedy můžete opět na sličné tanečnice, vrtící a třepající všemi svými přednostmi, rychlá a drahá auta, skejty, Durstovy macho pózy a drzý vokální projev, stejně jako na dva zbrusu nové, totálně střelené kostýmy jednoho z nejtalentovanějších kytaristů přelomu milénia Wese Borlanda (známý též ze svého sólového projektu Black Light Burns), které osobně považuji z celého videoklipu za největší zážitek.

Režisérem snímku byl stejně jak u všech ostatních klipů kapely sám frontman Fred Durst. Zajímavostí také je, že video bylo natočeno v kanálu u čističky odpadních vod Los Angeles, tedy v té samé lokalitě, kterou proslavila akční kamiónová honička ve filmu "Terminátor 2: Den zúčtování". Užijete si i narážky na pop kulturní fenomény jako Michael Jackson nebo Indiana Jones. Dodejme, že v klipu si zahrál také slavný skatebordista Mike Vallely.

Samotná skladba (a nejspíš i celá deska) je pak klasická "sušenkovina", která potěší všechny staré fandy, ale z mladé generace už asi početné davy nových fanoušků nezíská. Koukejte a poslouchejte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY