Festival Šumava Rocks oslaví plnoletost s Monkey Business, PSH či MIDI LIDmi

23.06.2011 10:58 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Monkey Business
© Roman Černý
Již 18. ročník tradičního open air festivalu v Sušici na Šumavě proběhne tuto sobotu 25. června v krásném prostředí ostrova Santos na břehu řeky Otavy. Letošní ročník zahájí horažďovická parta JAM4U. Dále bude program pokračovat vystoupením funkové divy Terezy Černochové, následované pražskou talentovanou skupinou Sunflower Caravan.

Po klasické tombole s hodnotnými cenami otevřou večerní část programu MIDI LIDI, brněnská electro parta, která je podepsaná i pod hudbou k velmi úspěšnému filmu "Protektor". Dále se můžete těšit na vystoupení české rapové legendy PSH a pak již následuje vystoupení hlavní hvězdy večera - skupiny Monkey Business pod vedením sušického rodáka Romana Holého, která uvítá na pódiu speciálního hosta, fenomenálního houslistu Pavla Šporcla.

Živou produkci festivalu poté kolem jedné ranní uzavře pražská punková parta Zputnik. Tím ale festival nekončí, jelikož následuje afterpaty,kde budou své placky roztáčet DJ Orion a DJ Mike Trafik.

Vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketstream a dále pak v místních předprodejích v Sušici. Přesný seznam předprodejních míst je zveřejněn na webu festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY