Dolly Parton ukázala desku a prozradila poslední detaily

21.06.2011 17:54 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Dolly Parton - Better Day
© facebook interpreta
Pětašedesátiletá Američanka Dolly Parton slíbila před časem nový singl i album. Nyní jsou venku poslední detaily. Nahrávka "Better Day" bude k dostání na sklonku června.

"Better Day" je jednačtyřicátou deskou slavné muzikantky, herečky a spisovatelky, která mimochodem napsala a v roce 1973 i vydala tu slavnou hitovku Whitney "I Will Always Love You". Parton chtěla, aby nová deska byla tentokrát pozitivní, protože doba je těžká. Jak se jí to vede, můžete zkontrolovat hned pod článkem, kde můžete slyšet první nový singl této legendy country nazvaný "Together You And I".

Nová deska bude vydána na vlastním labelu zpěvačky Dolly Records, k dostání bude v USA od úterý 28. června, v UK a Evropě o den později, respektive dříve. Kromě alba Dolly Parton vyjíždí i na turné "Better Day World Tour", se kterým zavítá do Severní Ameriky, Evropy a Austrálie. Šňůra se skládá z osmatřiceti zastávek a bude započata 17. července v americkém městě Knoxville (stát Tennessee).

Tracklist "Better Day" vypadá takto: In The Meantime, Just Leaving, Missing You, Together You And I, Country Is, Holding Everything, The Sacrifice, I Just Might, Better Day, Shine Like The Sun, Get Out, Let Love Grow.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY