Vader zvou fanoušky do své morbidní říše

21.06.2011 12:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vader - Welcome To The Morbid Reich
© facebook interpreta
Polští death metalisté Vader vydávají nová alba se železnou pravidelností a nová placka "Welcome To The Morbid Reich" není výjimkou. deska vychází 15. srpna - přesně dva roky po předchozí "Necropolis".

Nahrávání deváté studiovky probíhalo v polských studiích Hertz Studio. Muzikanti tady dali dohromady celkem dvanáct kousků, jejichž mix a mastering proběhl v květnu. Přebal nahrávky má podle slov jeho tvůrce Zbigniewa Bielaka odkazovat na dánského filmového režiséra Larse von Triera a jeho faux paux, kterého se dopustil na filmovém festivalu v Cannes svou poznámkou o nacistickém režimu. Filmař tehdy na tiskové konferenci k filmu "Melancholia" vyjádřil své sympatie k Adolfu Hitlerovi, ač současně uvedl, že není fanda druhé světové války a není proti Židům. Bielak si položil otázku: "Co by se stalo, kdyby..." a s tím vytvořil přebal alba.

"Welcome To The Morbid Reich" vás potěší těmito písněmi: Ultima Thule, Return To The Morbid Reich, The Black Eye, Come And See My Sacrifice, Only Hell Knows, I Am Who Feasts Upon Your Soul, Don't Rip The Beast's Heart Out, I Had A Dream..., Lord Of Thorns, Decapitated Saints, They Are Coming..., Black Velvet And Skulls Of Steel.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY