Hip Hop Jam do ČR doveze Ice Cubea

22.06.2011 17:39 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Jam 2011 pre-poster
© facebook interpreta
Pátý ročník už klasického festivalu Hip Hop Jam se bude konat 14.-16. července 2011 ve Starých Ždánicích u Pardubic stejně jako loni. Tentokráte ale areál nebude umístěn na poli uprostřed lesíku, ale přímo na pláži pískovny Oplatil.

Hlavní hvězdou bude americký rapper Ice Cube. Tato West Coast legenda se ČR naposledy představila v roce 2009 na pražském koncertě, mezitím jí vyšla nová deska "I Am The West". Nabitý line-up českých a slovenských formací vede Kontrafakt, H16, PSH, Moja Reč, Prago Union, DJ Wich + Indy & KMBL & LA4 & Nironic, Supercrooo, PIO Squad a další. Tradičně bude součástí programu i několik doprovodných aktivit, které organizátoři postupně odtajní. Známé jsou už dance aréna, graffiti, streetball, poker a Mafia talent. Jam totiž po odchodu týmu okolo Aleše "Kwé" Mikuleckého pořádá MafiaRecords.cz

Vstupenky nyní zakoupíte v síti Ticketportal za 550 Kč, VIP lístek za dvojnásobnou cenu nabízí přístup do zvláštního stanu, oddělený autokemp a zvýhodněné ceny drinků. Více informací naleznete na webu festivalu. A na pozvánku přímo od Ice Cubea se můžete kouknout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY