Milovníci žhavých rytmů mají šanci v nové soutěži před koncertem Gipsy Kings

19.06.2011 14:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Gipsy Kings
© facebook interpreta
Nechybí vám temperament a latino hudba vám zní jako hudba z ráje? Právě pro vás je připravena nová soutěž, ve které můžete předvést své taneční umění před koncertem Gipsy Kings, který se koná 21. října v brněnské hale Rondo, a vyhrát hodnotné ceny.

Gipsy Kings jsou temperamentní latino skupina a v jejich hudbě se objevují prvky salsy, rumby a flamenca. Jelikož se tyto taneční styly těší v Česku velké oblibě, proběhne před show hlavní hvězdy zmíněná soutěž. Mohou se do ní přihlásit jednotlivci i páry. Přihlášku spolu s ukázkou svého tanečního vystoupení v krátkém videu (odkaz na YouTube.com) zasílejte mailem na adresu mersey(zavináč)volny.cz. V přihlášce uveďte formuli: "Přihlašuji se do taneční soutěže na koncertě Gipsy Kings - jméno, adresa, telefon, email". Video můžete také poslat na CD na adresu Mersey, Minská 15, 616 00 Brno.

Ze zaslaných videí bude vybráno padesát nejlepších tanečníků či párů, kteří dostanou VIP vstup v hodnotě 1 200 Kč na koncert Gipsy Kings zdarma. Taneční soutěž proběhne v 19.30 na tanečním VIP parketu s barem před pódiem. Každý tanečník či pár dostane připínací číslo a odborná porota vybere tři nejlepší tanečníky/páry. Pro třetí místo je připravena bedna dobrého alkoholu, druzí nejlepší si užijí wellness víkend v Luhačovicích pro dvě osoby a první cenou je zájezd do Španělska pro dvě osoby.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY