Vanessa budí respekt, místo Jamese Colea a Inland Empire přijedou The Dark

16.06.2011 17:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vanessa
© facebook interpreta
Tento víkend 17. a 18. června se v pražském klubu MeetFactory uskuteční alternativní 808 Double Time Fest. Kromě sobotního hiphopového večeru v čele s hlavní hvězdou Giggsem byl na programu koncert Vanessy a Jamese Colea a jeho nové kapely Inland Empire. Tato formace ale nevystoupí, protože se James obává reakcí fanoušků kultovní české kapely a tím pádem i o zdraví členů své skupiny. Koncert raději vzdal a vystoupí v sólovém setu.

Vanessu v loňském roce zaskočila mozková mrtvice jednoho z členů Daniela Rodného. Ten se však díky léčbě světových odborníků a rehabilitaci na švýcarské klinice rychle zotavuje a do levé půlky těla se mu již vrátil cit. Vanessa nyní připravuje nový videoklip na písničku z chystaného alba. Točit ho bude výtvarnice Lucie Michnová. Samir Hauser připravuje divadelní hru s EBM hudbou, která se odehrává v astrálním světě. Koncert Vanessy bude jedním z vrcholů 808 Double Time Festu.

Jako support Vanessy vystoupí slovenská EBM legenda The Dark, která v loňském roce koncertovala spolu s legendárními Front 242. Vstupenky na oba dny 808 Double Time Festu jsou v předprodejích v Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 500 Kč (+ poplatky), na místě za 600 Kč. Na páteční program v předprodeji za 240 Kč (+ poplatky), za 290 Kč na místě. Sobotní program můžete zhlédnout za 340 Kč v předprodeji (+ poplatky) a za 390 Kč při koupi na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY