Program Benátské noci je kompletní

17.06.2011 11:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Scooter
© facebook interpreta
Program letošního devatenáctého ročníku hudebního festivalu Benátská noc, který se uskuteční od 29. do 31. července v romantickém prostředí v Malé Skále u řeky Jizery, je kompletní. Začne už "zahřívacím kolem" ve čtvrtek 28. července od osmnácti hodin pod taktovkou legendární Folimanky Blues.

Hlavními headlinery je americká skupina Dream Theater se zbrusu novým bubeníkem a němečtí Scooter. Dorazí však i české největší hvězdy - Nightwork v teplákách, Lucie Bílá z blízké chalupy, Chinaski, Aneta Langerová, Kryštof, Čechomor, Olympic, Gipsy.cz, Walda Gang, Sunflower Caravan a další. Uvidíme i tolik diskutovaný objev české hudební scény, zpěvačku Patricii, staromilce potěší vystoupení Václava Neckáře a skupiny Bacily, romantiky Lenka Filipová. Zkrátka a dobře, každý si najde to své, ostatně jako vždy na festivalu Benátská noc v Malé Skále.

K dispozici bude i nadstandardně vybavené stanové městečko nebo dětský koutek TV Barrandov Animáček. Přímo do areálu festivalu si to zamíří mobilní bankomat v podobě dodávky. A to proto, aby návštěvníci nestrádali a netrpěli nouzí. Hotovost v mobilním bankomatu Poštovní spořitelny si bude moci vyzvednout každý, ať má kartu jakéhokoliv bankovního domu. Velký výběr občerstvení, tradiční sobotní neckyáda a další řada doprovodných akcí bude samozřejmostí.

Vstupenky lze výhodněji koupit už nyní v předprodeji v síti Ticketportal. Do konce června zaplatíte 1190 Kč za permanentku a 790 Kč za jednodenní vstupenku (pátek nebo sobota + neděle zdarma) a 2100 Kč za VIP vstupenku (zahrnuje přístup do dvoupatrového stanu, VIP bar, samostatné sociální zařízení, dárek na uvítanou, přednostní odbavení).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY