S Jeffem Beckem přijede do Prahy hvězdná kapela

21.06.2011 11:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jeff Beck
© Arts Marketing
Baskytaristka od Prince, klávesista od Stinga, bubeník od Whitney Houston. To nejsou jen velká jména, ale především hudebníci, kteří přijedou 23. června do pražské Tesla Areny jako doprovodná kapela Jeffa Becka. Role předskokana se zhostí písničkářka NEeMA.

Na baskytaru bude hrát Rhonda Smith, která doprovázela Prince na turné téměř jedno desetiletí. Její skvělý funkový feeling doplňuje neméně dobrý zpěv. Kromě Prince spolupracovala s mnoha význačnými hudebníky jako Beyoncé, Justin Timberlake a s řadou dalších. V Kanadě získala ocenění Juno Award, místní ekvivalent Grammy. Za bubny se při koncertu Jeffa Becka posadí Narada Michael Walden, který kromě vlastního hraní produkoval hity pro řadu dalších hvězd - Arethu Franklin, Raye Charlese, Mariah Carey, Whitney Houston, George Michaela, Barbru Streisand nebo Stevieho Wondera. Na klávesy bude doprovázet Jason Rebello, jehož talent rozpoznal již Wayne Shorter, který mu produkoval první album.

Tesla Arena na koncert Jeffa Becka nabídne speciální komornější uspořádání na šířku, kdy je pódium postaveno přímo proti hlavní tribuně. Díky tomu sedící i stojící diváci u pódia budou mít skvělý výhled a užijí si prvotřídní zvuk. Vstupenky v cenách od 799 do 1 799 Kč jsou k dostání v síti Ticketportal a Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY